Crystal Miswak® természetes, ionos japán fogkefe - 2540 Ft

2540 Crystal Miswak® természetes, ionos japán fogkefe

A terméket a kosárba helyezte.

A japán tökéletesség és találékonyság kombinálta a természetes kerámia szálakat Salvadora persica gyökerekkel. Létrehozták a VIP CRYSTAL MISWAK természetes, ionos japán fogkefét.

Keménységi fok: Soft - Lágy. Az antibakteriális hatású finom kúpos rostok megakadályozzák a baktériumok szaporodását, és különösen kíméletes és hatékony tisztítást biztosítanak. VIP CRYSTAL MISWAK kényelmes és ergonomikus bársonyosan sima fogantyúval a legigényesebb felhasználó számára.

Nem tudja vagy nem akarja használni a pasztát? Megvan az ideális megoldás.

A fogkefe különleges hatását nem csökkenti a fogkrém használata, az idő vagy a kopás. Használja, amíg a szokásos ecsetek.


 

Az ecsetszálakban található természetes kerámia mikrorészecskéknek köszönhetően az ionos fogkefe a tisztítás során nagy mennyiségű negatív iont hoz létre, amelyek eltávolítják a lepedéket. A negatív ionok hatása a salvadori perzsa gyökerekből származó MISWAK fogkefe porral kombinálva sima fogfelületet hoz létre és biztosítja a hatékony fogtisztítást.

A fogak negatív (-) töltettel rendelkeznek, a lepedék pozitív (+) töltéssel rendelkeznek. Ezek az ellentétes elektromos töltések vonzzák egymást, így a lepedék szilárdan tapad a fogakhoz. Az ionos fogkefe ideiglenesen eltávolítja ezt a vonzást azáltal, hogy a fogak töltését (-) - ról (+) - ra változtatja.

Ez a fontos ioncsere - a szokásos mechanikai tisztítással együtt - jelentősen javítja a fogak ellátását. A töltés megfordításával a fog plakkja (+) eltűnik a fogból (-), elősegítve ezzel a tisztítást még a nehezen elérhető területeken is.

A fogmosás során nem áll fenn a zománc vagy az íny károsodásának veszélye. Fogkrémmel anélkül is tisztítható. A részecskék ionos hatását idővel nem befolyásolja.

A természetes kerámia a kvarckőzet (Quartz Schist), amelyet csak Aichi japán prefektúrájában állítanak elő. Kiváló, kivételesen magas kopás- és ütésállósággal, hőmérsékleti és vegyszerállósággal rendelkezik.

Természetes Siwak vagy Miswak fogkefe - a salvadori fa gyökere finom porrá őrölve, a természetes kerámia nagyon finom porával keveredik. A gyártási folyamat típusa egyesíti a mikrorészecskéket egy fogkefe szálszerkezetbe.

A negatív ionok nemcsak fizikailag, de szellemileg is pozitívan hatnak az emberi egészségre. Különböző módon merülnek fel, és természetesen a természetes környezetben fordulnak elő. Minél magasabb a koncentrációjuk, annál pozitívabbak a hatások.

Az ionos fogkefe megszakítja az ionkötést azáltal, hogy megfordítja a fogfelületek polaritását. A polaritás az oka annak, hogy a por tapad az asztallapra, és hogy a pozitív töltésű plakk (+) szilárdan tapad a negatív töltésű fogakhoz (-).


ID: 4635938
Crystal Miswak® természetes, ionos japán fogkefe Crystal Miswak® természetes, ionos japán fogkefe